Restoranas „Juodasis kalnas” Juodkrantėje

Tai bene vienas lankomiausių restoranų Neringoje. Šis restoranas įsikūręs Juodkrantėje. Miesto svečiai pamėgo čia sustoti tik atvykus į Neringą. Juodkrantė yra pirmoji gyvenvietė, todėl po ilgos kelionės sočiai pavalgyti yra vienas iš malonumų. Šis restoranas yra pelnęs Kuršių nerijos nacionalinio parko produkto ženklo (KNNPD) titulą, nes puoselėja vietines gastronomines tradicijas, įpročius, glaudžiai draugauja su vietos žvejais, todėl čia visada galima paragauti vietinės žuvies – stintos, starkio, žiobrio, plekšnių, oto, ešerių ar kitos žuvies. O kaip nepaminėjus garsiausio jų patiekalo – bulvinių blynų ! Jie tokie dideli, purūs ir traškūs, kad norisi dar ir dar. Kitas patiekalas, kuris susilaukė daug dėmesio yra Autentiška burokėlių sriuba su unguriu. Šis receptas ypač slaptas ir perduodamas iš kartos į kartą, kurį sukūrė kadaise Kuršių mariose žvejojęs šeimininkės senelis žvejys. Apie šį patiekalą galėjote girdėti ir iš televizijos, kur gyvai jį gamino restorano šefas LRT televizijoje vykusios laidoje „Samčių kovos”. Čia užsukę rasite ir kitų įdomių ir skanių patiekalų, tad verta aplankyti ir paragauti.

FB: RestoranasJuodasisKalnas

Adresas: Ievos kalno g. 22, Juodkrantė, Neringos m.